Beste klanten,

Hartelijk dank voor uw talrijke bestellingen en steun gedurende deze moeilijke periode!

Onze leveringsoptie zijn:

Clic & collect in de winkel dinsdag en donderdag van 14 tem 16u op afspraak. Gelieve een mail te sturen naar shop@lepetitnapo.be of via FB.

Gratis levering aan huis in Gembloux (PC 5030) en dorpen tijdens de weekdagen (na 16u) vanaf 30 € aankoopwaarde.

Gratis levering aan huis in Fleurus (PC 6220), Sombreffe (PC 5140), Chastre (PC 1450), Villers-la-Ville (PC 1495) en dorpen tijdens de weekdagen (na 16u) vanaf 40 € aankoopwaarde.

Verzending via Bpost in België en buitenland: vanaf 6,5 €.

Take care!

Valérie & co

Frugi

Aanbiedingen

2-pak Tetra / hydrofiel luiers "Cat Friends" - bio katoen

Nieuw product

De vertrouwde hydrofiel / tetra luier. 

Kan gebruikt worden als knuffel, handdoek, om het hoofdje van je baby op te leggen tijdens het slapen...

Verpakt per 2 stuks: 1 luier met rode sterren, 1 luier met diertjes.

Afmetingen: 60 x 60 cm.

Meer details

45,00 €

Meer informatie

Het Engelse merk Frugi wil het beste voor haar werknemers, voor het milieu en jouw gezin !

Frugi maakt mooie biologische baby- en kinderkleding dat uit 100% biologische katoen bestaat (GOTS), fairtrade !

Biologisch katoen is milieuvriendelijker dan regulier katoen en is bovendien gezonder, voor zowel de landarbeiders en hun gezinnen, voor de fabrieksarbeiders als ook uw eigen kinderen.

De vezels in biologische katoen zijn dikker en sterker, wat je duidelijk kan voelen als je Frugi kleding in handen hebt.

Deze kledingstukken zijn veel zachter en daarom ideaal bij allergieën en eczeem, aangezien geen chemicaliën en bestrijdingsmiddelen gebruikt zijn.

30 andere producten in dezelfde categorie:

2-pak Tetra / hydrofiel luiers "Cat Friends" - bio katoen <p><span style="font-size:10pt;font-family:arial, helvetica, sans-serif;">Het Engelse merk Frugi wil het beste voor haar werknemers, voor het milieu en jouw gezin !</span></p> <p><span style="font-size:10pt;font-family:arial, helvetica, sans-serif;">Frugi maakt mooie biologische baby- en kinderkleding dat uit 100% biologische katoen bestaat (GOTS), fairtrade !</span></p> <p><span style="font-size:10pt;font-family:arial, helvetica, sans-serif;">Biologisch katoen is milieuvriendelijker dan regulier katoen en is bovendien gezonder, voor zowel de landarbeiders en hun gezinnen, voor de fabrieksarbeiders als ook uw eigen kinderen.</span></p> <p><span style="font-size:10pt;font-family:arial, helvetica, sans-serif;">De vezels in biologische katoen zijn dikker en sterker, wat je duidelijk kan voelen als je Frugi kleding in handen hebt.</span></p> <p><span style="font-size:10pt;font-family:arial, helvetica, sans-serif;">Deze kledingstukken zijn veel zachter en daarom ideaal bij allergieën en eczeem, aangezien geen chemicaliën en bestrijdingsmiddelen gebruikt zijn.</span></p>
37,19 €